Serviciile noastre

Vrei să ai cele mai bune rezultate pentru campaniile tale de Facebook Ads? Descarcă tool-ul, generează raportul, analizează datele, optimizează și convertește!

Creșterea vânzărilor avantajează orice siluetă!
Descoperă întreaga colecție de servicii dedicate ecommerce și pune-le repede în wishlist!
Optimizarea Ratei
de conversie

Let us fizz your bizz! Te ajutăm să îți transformi vizitatorii site-ului în clienți și să ai o rată de conversie cât mai bună. De cele mai multe ori, acest proces implică mult timp, efort și bani, iar rezultatul final poate fi influențat de foarte mulți factori. Tocmai din acest motiv, obiectivul nostru nr. 1 este să îți livrăm cele mai bune rezultate cu minimum de costuri.

PPC (Facebook Ads
& Google Ads)

You know we are the sparkling champions of digital campaigns! Gestionăm campanii Facebook Ads și Google Ads ca tu să obții cele mai bune rezultate. Ne uităm împreună la obiectivele tale de business, iar apoi noi venim cu strategia de atingere a acestora. Construim campanii, monitorizăm și optimizăm ratele de conversie. Scopul nostru este să îți oferim a skyrocketing return of investment.

Social Media
Marketing

Administrăm conturi de Social Media, creăm conținut de calitate și facem community management cu responsabilitate. Suntem ași în creșterea engagementului și în construirea unei comunității implicate. We love mindmapping trends, așa că o să venim mereu cu ultimele noutăți în materie de social media marketing!

Visual
design

Ne ocupăm de visual design pentru magazinul tău online. We speak UX/UI, creare de landing pages, template-uri pentru newslettere, key visuals, bannere pentru campaniile tale de Facebook Ads & Google Ads. We love brainstorming exquisite visuals so let us sprinkle a pinch of awesomeness on your branding!

E-mail
marketing

Nu stai prea bine cu open rate-ul? Mai are rost să amintim de conversii? Since newsletters are our magic wand, află că poți lăsa cu încredere acest task pe seama noastră. Creăm, trimitem, analizăm și optimizăm newsletterele cu simț de răspundere, iar tu ai timp să te ocupi de aspectele cu adevărat importante ale business-ului tău.

Programare

Yes, we can do this too! Fast bug fixing, creative development pentru magazinul tău online, implementări de tracking codes și reparări de pixel, importări de feed-uri de produse sau verificarea fluxului de comandă. We are in the fashion & lifestyle business, dar ne pricepem și la lucruri tehnice.

Hai să lucrăm împreună!
Povestește-ne despre business-ul tău, iar noi venim cu soluții de creștere a vânzărilor.